Kompresszor 350L V-1.05T 12,5 BJC

New Kompresszor 350L V-1.05T 12,5 BJC
  • Views: 18
  • Gyártó: Mar-Pol
  • Cikkszám: M88035
  • Készletinfó: Rendelhető
0 Product(s) Sold
  • 394.799 Ft
  • Nettó ár: 310.866 Ft

Leírás

OLAJ KOMPRESSZOR BJC 350L
A BJC olajkompresszor ideális a szakemberek számára, de minden DIY rajongó garázsában is hasznosnak találja. Ezek az eszközök sok éves tapasztalat alapján készülnek, és sok piacon értékelik őket. Ezeknek az eszközöknek az importőrjeként teljes garanciális és jótállás utáni szervizelést biztosítunk, valamint a tartalék alkatrészek teljes választékával.

A kompresszor 1150 l / perc effektív hatékonysággal működik, így ideálisan igényes felhasználók számára: vulkanizálás, festés, nagy gépek kezelése stb.

A BJC V-1.05T kompresszor egy erőteljes, négydugattyús, dugattyús kompresszor, amely két, 350 literes tartályra szerelt kompressziós fokozat olajával van kenve. Az összekötő rudakban cserélhető bokrokat használtak, amelyek meghosszabbítják élettartamukat. A kétfokozatú tömörítés abból a tényből áll, hogy az egyik hengerben előszűrődött levegő a másikba megy, ami még jobban összenyomja őket, és csak ezután megy a tartályba. Ennek eredményeképpen a tartályban nagyobb levegőnyomás érhető el. A nagyobb nyomás hasznos lehet például csiszoláskor, kerekek szivattyúzásában tehergépkocsikban vagy egyszerűen fújás - nagyobb hatékonyság a pisztolynál, amely ilyen nyomás alatt működik. Azonban a tartály egy nagyobb térfogatára, amely magasabb nyomásra van feltöltve, a tartalékban több, mint ugyanarra a térfogatra, de alacsonyabb nyomással.

A motort a legújabb technológiák figyelembevételével készítették, amely lehetővé tette egy nagyon erőteljes, viszonylag alacsony energiafogyasztású motor létrehozását, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését.

A motoros tekercs teljesen rézből készül.
A motor eléri a 7,5 kW / 10,0 LE teljesítményt
100 mm-es glicerin manométer 0-16 bar nyomás tartományban.
A nagy látható manométer javítja a láthatóságot és lehetővé teszi a munka jobb ellenőrzését.
A belsejében lévő manométer glicerinnel van kitöltve, ennek köszönhetően a mérések pontosak a sokkok és rezgések ellenére. A nyomásmérőn belüli nyomásnak a légköri nyomással történő kiegyenlítésére egy dugóval rendelkezik.

Műszaki adatok:
Tápfeszültség: 400V / 50Hz
Motor teljesítmény: 7,5 kW
Maximális nyomás: 12 bar
Kompresszor működési tartomány: 8 - 11 bar (állítható)
Dugattyúk száma: négy (2 x 105 mm, 2 x 55mm)
A tömörítési lépések száma: kettő
Kenés: olaj
Tartály kapacitása: 350 liter
Elméleti hatékonyság: 1450 l / perc
Hatékony hozam: 1150 l / perc
Bruttó súly: 310 kg

FELSZERELTSÉG:
BJC 350L olajkompresszor
Tápkábel 4 m
32A 5P dugók
A kerekek halmaza
Légszűrők
PL utasítás
csomag
szavatosság


Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.